Representant

Anne Mette Tjugum

Anne Mette Tjugum

Anne Mette Tjugum, mor til 2 gutter som igjen har gjort meg til bestemor til 3 jenter og 3 gutter💛
Utdannet Renholdsoperatør - og har ett stort engasjement for Renholdsfaget og å løfte interessen, synligheten, viktigheten og selvsagt lønn.
Gift med Odd Jostein Løseth, som har vært kronisk syk siden 2004. Derav kommer endel av mitt engasjement når det gjelder psykisk helse og kort vei til hjelp når hodet stopper opp og trenger hjelp til sortering av profesjonelle. Både de kronisk syke og pårørende trenger at psykisk helse tilbudet er der og vi vet aldri når det rammer, sommer som vinter, onsdag eller søndag, tidlig eller sent. Arbeidsgivere har ett ansvar for å sette seg inn i og legge tilrette for psykisk sykdom på lik linje med en brukket fot eller stiv nakke. Stigma og skam må bort!!!
Ungdommen trenger ett ungdomsenter som er åpent hver dag-ett tilbud som inneholder mange ulike aktiviteter, som gir Ungdommen ett sted å være i trygge rammer og fine voksne.
Vi trenger lekeplasser-møteplasser-samlingsplasser for å komme oss ut, drikke kaffe og saft, se på ungene leike-passe på hverandres unger og barnebarn, "sladre" om små og mellomstore hendelser, diskutere politikk, bare være sammen på en benk.

Jeg har alltid vært en frivillig, stått i kiosk på fotball kamper, hatt vakter under Hydro Cup osv osv-og da sammen med barna mine som spilte fotball i mange år og nå håper jeg å kunne bidra for mine barnebarn. Men det ser jeg på som en selvfølge-de virkelige frivillige er de som stiller opp uten å ha med egne barn eller barnebarn, som gir av sin tid til alle oss.

Kan bli engasjert i mye og mangt-Står opp for forskjellsbehandling og utenforskap.
Det fineste jeg kan gjøre er å være ett medmenneske og være snill.